Dezeen » Chapel of St. Lawrence by Avanto Architects

 

 

 

 

 

Dezeen » Blog Archive » Chapel of St. Lawrence by Avanto Architects.

Interesting use of patinated copper (achieved by hand as opposed to aging) to ceiling as well as patinated copper mesh within wall spaces to separate area’s.Definately brings up questions within the blog in reguard to it feeling cold and hard for its use within a church. Mainly due to how mourners would react to it at such a grieving time. Personally I think it works , especially after reading the physcology of how the architects applied their design within the space.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s